ENNIA Aruba verzekert financiële stabiliteit en solvabiliteit. Naar aanleiding van het bezoek van de premier en de minister van Financiën van Aruba aan Curaçao, en de publicaties in de media wil ENNIA Aruba het volgende benadrukken: ENNIA Aruba is een financieel gezond bedrijf met een solide financiële positie en sterke solvabiliteit. Dit is recentelijk meerdere keren bevestigd door de Centrale Bank van Aruba.

De onderneming benadrukt dat de belangen van haar polishouders goed beschermd en gegarandeerd zijn. Wij willen benadrukken dat ENNIA Aruba binnen de ENNIA Groep als een volledig zelfstandig en onafhankelijke juridische entiteit opereert. De recente ontwikkelingen rondom ENNIA Curaçao en de betrokkenheid van de Curaçaose Overheid en Centrale Bank van Curaçao en Sint-Maarten (CBCS) om tot een oplossing te komen voor ENNIA Curaçao, zullen geen gevolgen hebben voor de polishouders van ENNIA Aruba.

Wij zijn blij en trots dat zowel de Centrale Bank van Aruba als ook de regering van Aruba ons steunen om meer betrokken te worden bij de toekomstplannen van de ENNIA Groep. Het bezoek van de premier en de minister van Financiën van Aruba aan Curaçao toont de betrokkenheid van de Arubaanse regering bij ENNIA Aruba.